Despre noi

Viziunea Estetic Zone este să ofere la prețuri corecte epilare definitivă și servicii de estetică de nivel înalt în toate orașele României.

Ne diferențiem prin faptul că oferim în centre partenere moderne rezultate garantate de experiența grupului aBeauty Clinique.

Standardele și sistemul nostru de succes îți asigură mereu o experiență conform așteptărilor de care vei avea parte în siguranță și igienă desăvârșită.

Despre aBeauty Clinique

Considerăm că suntem etalonul și garanția calității în estetică noninvazivă și minim invazivă.

Rețeaua de clinici de beauty și estetică premium din România.

Brandul aBeauty Clinique ® a fost fondat în anul 2012 de către grupul de companii Agress Business aflat pe piața din România din 1997. Avem experiență în management și în cultura serviciilor superioare.

Prima clinică a fost deschisă în 2012 în Galați. În 2014 am venit în Brașov și Constanța. În 2015 am deschis prima clinică în București. În 2017 Iași. În 2018 Timișoara. În 2020 Cluj-Napoca. În 2021 Oradea. În 2022 a doua clinică în București. În 2023 Craiova. Călătoria continuă.

Continuăm prin clinici proprii și prin conceptul Estetic Zone.

Alege un serviciu la standarde aBeauty Clinique în Estetic Zone.

Experiența, rezultatele, calitatea și tehnologia de top ne-au făcut să putem oferi rețeta de succes în domeniul esteticii și epilării definitive în toate centrele Estetic Zone.

Lucrăm cu parteneri independenți care împărtășesc aceleași valori cu noi în materie de calitate, rezultate și orientare către satisfacția clienților.

Programează-te acum